دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

چند تکنیک معجزه آسا برای قبولی داوطلبان ارشد و دکتری در کنکور 

چند تکنیک معجزه آسا برای قبولی داوطلبان ارشد و دکتری در کنکور 
یک استاد برنامه ریزی آموزشی درباره تکنیک‌های موثر جهت قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در آزمون توضیح داد. 
کد خبر : 817105

علیرضا عصاره استاد علوم تربیتی و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه شهید رجایی در گقت‌وگو با خبرنگار آموزش و پژوهش خبرگزاری آنا درباره برنامه ریزی مناسب برای قبولی داوطلبان ارشد و دکتری در کنکور گفت: متقاضیان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری بایستی روزانه ۳ تا ۴ ساعت مطالعه مفید داشته باشند تا در آزمون موفق شوند. 

وی افزود: داوطلبان کنکور باید منابعی که از طرف سازمان سنجش معرفی شده را مورد مطالعه و ارزیابی قرار دهند، همچنین داوطلبانی که به تازگی در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده اند و قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را دارند امسال شانس بیشتر و بالاتری در قبولی کنکور دارند؛ چرا که دروس لیسانس را فراموش نکرده اند و به راحتی می‌توانند با استفاده از کتاب‌های دوران تحصیل خود موفقیتشان را در آزمون رقم بزنند. 

استاد مطالعات برنامه درسی با بیان اینکه داوطلبانی که پس از چند سال فارغ التحصیلی قصد شرکت در آزمون ارشد و دکتری را دارند باید منابع خود را مشخص کنند، تاکید کرد: برخی آموزشگاه‌ها سعی می‌کنند مطالب مفید را با دریافت هزینه‌های هنگفت از داوطلبان ارشد و دکتری ارائه دهند که به علت زیاد بودن قیمت کتاب‌ها بهتر است داوطلبان متناسب با منابع معرفی شده از سازمان سنجش و شورای عالی انقلاب فرهنگی به تهیه کتاب اقدام کنند. 

عصاره تاکید کرد: اگر داوطلبان کنکور منابع آزمون را به خوبی مطالعه کنند و وقت مناسبی برای بادگیری مطالب کتاب اختصاص دهند به راحتی می‌توانند در آزمون کارشناسی ارشد و دکتری پذیرفته شوند. 

استاد مطالعات برنامه درسی اضافه کرد: اگر متقاضیان کنکور در مطالعه برخی مفاهیم کنکوری ضعف دارند و نمی‌توانند یادگیری درستی داشته باشند؛ می‌توانند با مراجعه به افرادی که از نظر درسی جایگاه بالاتری از آن‌ها دارند و در گذشته در همان رشته تحصیل کرده اند مشکلات خود را جویا شوند. 

عصاره بیان کرد: داوطلبان سایر مقاطع مصاحبه‌ جهت پذیرفته شدن در دانشگاه ندارند، اما متقاضیان مقطع دکتری باید در مصاحبه شرکت کنند؛ چرا که ۵۰ درصد نمره قبولی آن‌ها به مصاحبه اختصاص دارد و تا در آن قبول نشوند، شاید نمی‌توانند وارد دانشگاه شوند. در این زمینه نیز داوطلبان باید خود را برای آزمون مصاحبه آماده کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب